[:id][RALAT] Pelaksanaan Pembekalan KKNP Semester Ganjil 2018/2019[:en]Changes of Implementation of KKNP Odd Semester 2018/2019[:]

[:id]Berdasarkan pertimbangan waktu pengolahan data akademik yang bertepatan dengan Libur Hari Raya dan pertimbangan awal Jurusan Akuntansi FEB UB terkait Pelaksanaan Pembekalan KKNP, maka diberitahukan kepada mahasiswa/i Jurusan Akuntansi FEB UB bahwa Pembekalan KKNP akan dilaksanakan pada :

• Hari/tanggal     :  Sabtu / 7 Juli 2018
  • Jam                  :  07.30-selesai
  • Tempat             :  Aula Gedung F Lantai 7 FEB UB

Mahasiswa/i yang dapat mengikuti kegiatan tersebut adalah mahasiswa/i yang telah memenuhi persyaratan sebagai berikut :

1. Mahasiswa sudah menempuh ≥ 129 sks
  2. Lulus Mata Kuliah Metodologi Penelitian

Bagi mahasiswa/i  yang akan mendaftar pembekalan KKNP diwajibkan melakukan registrasi online dengan mengupload dokumen yang sesuai persyaratan mulai tanggal 23 Mei 2018- 4 Juli 2018.

Pendaftaran online silahkan klik di sini.

Demikian informasi yang dapat kami sampaikan. Semoga bermanfaat dan sukses.

Catatan :

1. Peserta pembekalan KKNP wajib memakai baju atasan warna putih polos, celana warna hitam bagi laki-laki dan rok warna hitam bagi perempuan, dasi dan jaket almamater.
  2. Mahasiswa yang sudah melakukan pendaftaran online sebelum 23 Mei 2018, wajib melakukan pendaftaran online kembali dengan mengupload dokumen persyaratan.

[:en]Based on the consideration of the time of processing of academic data which coincides with Holiday Day and the initial consideration of Accounting Department FEB UB related to Implementation of KKNP debriefing, it is notified to the student of Accounting Department of FEB UB that the KKNP debriefing will be held on:

• Day / Date: Saturday / July 7, 2018
  • Hours: 07.30-finish
  • Venue: Building Hall F 7th Floor FEB UB

Students who can attend these activities are students who have fulfilled the following requirements:

1. Students have taken ≥ 129 credits
  2. Passed the Research Methodology Course

For students who will register the training KKNP is required to register online by uploading documents in accordance with the requirements starting on May 23, 2018 – July 4, 2018.

Online registration please click here.

It is thus information we can convey. Hopefully useful and successful.

Note:

1. Participants debriefing KKNP must wear plain white tops, black pants for men and black skirt for women, tie and jacket alma mater.
  2. Students who have registered online before May 23, 2018, must register online again by uploading the requirements documents.

[:]